www.younailedit.net

Planner
WINNEN | MILLY OF BILLY PLANNER! – 15 december 2021

Wil jij weten hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet? Lisanne van You Nailed It schreef er een blog over. Tevens mag zij een Milly Pie weggeven. Check daarom hieronder haar blog.

Lisanne:

“Prachtige, stijlvolle en uitgebreide planners die ruimte geven voor meer dan alleen je “standaard” agenda.

Start van de maand

Elke maand start met Taken en Must Doo lijst. Hier is ruimte voor persoonlijke taken en afspraken maar ook werk. Fijn! Ik maak voor mijn werk graag gebruik van een agenda en wil die het liefst combineren maar wél scheiden met mijn privé afspraken en plannen. Verder is er ruimte om op te schrijven waar je je deze maand op wil focussen. Op deze manier is het dus meer dan een agenda. Hoe je deze pagina’s ook wil gebruiken, het is fijn dat er ruimte is voor algemene notities en to “doo’s”!

Het weekoverzicht

De planner werkt per week. Hier moet je dus zelf de data toevoegen en ik raad je aan om dit wel per maand af te werken zodat je steeds een start en einde van de maand hebt in je planner. Wat ik heel fijn vind, zijn de scheidingslijnen waarmee je taken, afspraken en privé kunt scheiden en daarnaast per dag ook nog prioriteiten kan aangeven. Aan de linkerkant is er voldoende ruimte voor lijstjes en checklists. En daar ga ik persoonlijk heeeeel goed op!

Extra’s in de planner

Aan het eind van de planner zijn er ook nog een aantal algemene bladzijdes. Ideaal! Er is hier ruimte voor een inpaklijst voor je vakantie, shoppinglists, wishlists en ga zo maar door… Mijn lijstjeshart gaat hier nóg harder van kloppen. Love it! Een duizendpoot onder de planners, heel fijn!”

Ga voor haar gehele blog, de winactie!!! en haar foto’s van de Milly Pie naar You Nailed IT.

Deze  winactie loopt t/m 29 december 2021.

www.website4mama.nl

“Wie kent de Milly Pie Planner nou niet? Ik word heel blij van de mooie vormgeving. Ik vind maandoverzichten onontbeerlijk. Het geeft je overzicht. Vooral als je je planner naast zakelijk ook privé gebruikt, want ik vergat in het verleden regelmatig een bijeenkomst op school of kwam er op het allerlaatste moment achter dat er een studiedag was. Dat overkomt me nu niet meer.”         – lees het gehele artikel op website4mama.

WIN Actie!

Wil jij zo’n prachtige planner winnen, check de review van website4mama en zie hoe je mee kan doen aan deze leuke winactie. Succes!

www.ongeveertig.nl

planner agenda notebook

 

De mooiste en fijnste agenda’s en planners voor 2020! ( mét WIN ACTIE!!!)
 
Nog op zoek naar een fijne planner? Esmée vergeleek voor jou 8 planners / agenda’s. Nog leuker, zij mag van elke planner er 1 weggeven. Check dus snel welke planner het beste bij jou past en doe mee met haar win actie (loopt tot 23 oktober 2019). Lees haar gehele review hier.
 
Live Today, Love To Doo!

40envoorheteerstmoeder.nl

planner

“WAAROM DEZE AGENDA EN PLANNER INEEN MIJN DROMEN WAARMAAKT”

“Een agenda en planner ineen die al je dromen waarmaakt? Do tell us Rory. Wat bedoel je hier precies mee? Klinkt namelijk als iets wat meer mensen zouden willen weten. Dat kan ik mij voorstellen. En na anderhalf jaar gebruik van deze Milly Pie-planner kan ik met alle oprechtheid zeggen. Dít werkt voor mij. Hoe dit ook voor jou zou kunnen werken? Ik leg het je graag uit.”
Lees Rory haar gehele uitleg hier!

laviedemama.nl

planner agenda map

HOE IK OVERZICHT CREËER IN MIJN DAGELIJKSE CHAOS MET DE MILLY PIE PLANNER!

 

“Ik ben best druk. Druk met mijn drie kinderen, werk, huishouden en ohja, had ik ook niet nog ergens een sociaal leven? Soms is het heel chaotisch in mijn hoofd. Of eigenlijk meer dan soms. Regelmatig is het heel chaotisch in mijn hoofd. Ik wil honderd dingen op een dag, maar weet niet zo goed aan welk onderdeel ik prioriteit moet geven. Elke dag maak ik wel een to do lijstje, maar vergeet halverwege de dag dat ik daar mee bezig was. Ik vind regelmatig losse lijstjes in huis. Half afgestreept, of zelfs helemaal niet afgestreept. Dan kwam er weer iets tussendoor en gaf ik daar prioriteit aan.”

“Conclusie: Ik ben heel erg blij met mijn planner en maak er al volop gebruik van! Het geeft me zeker een stukje rust in mijn drukke leven, omdat ik alle info in mijn hoofd in deze planner kwijt kan. En hij ziet er nog eens heel erg leuk uit ook!”

Lees hier het gehele verhaal van Kirsten van La Vie De Mama zij schreef over onze Milly Pie. 

batboy.nl

Planner notebook agenda

WINACTIE!! win een Milly Pie! loopt tm 3-1-2019

“Wil je graag alles tegelijk doen en vergeet je daardoor een afspraak of om tijd voor jezelf vrij te maken? Zit je hoofd vol met dingen die je nog wilt of moet doen, maar kom je er maar niet aan toe? Dan is de Milly Pie planner ideaal voor jou.

De Milly Pie is echt mijn favoriete planner. Ze heeft veel functies, is overzichtelijk, staat boordevol inspirerende quotes en ziet er geweldig uit!
Milly Pie helpt je overzicht te creëren, je doelen te bereiken, afspraken onthouden én je hoofd leeg te maken. Een echte musthave planner wat mij betreft.”

Krystle van Batboy schreef een review over onze Milly Pie, lees haar gehele review op onderstaande link en lees alles over hoe jij een Milly Pie kan winnen!
http://ow.ly/17Gn30n8RqS

lekkerlevenmetminder.nl

Planner agenda

Benieuwd hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet? Check dan deze review van Adine van Lekker leven met minder. Heerlijk uitgebreide review met flink wat foto’s!

 “Ik heb zelden een planner gezien die zó aansluit bij mijn behoefte om lijstjes te maken. “

“Van deze planner krijg ik zin om te plannen. Er is genoeg ruimte voor ideeën en doelen, maar die worden ook direct vertaald naar praktische acties. Niet teveel gedoe, gewoon wat punten noteren en plannen. Dat is iets dat ik wel goed kan gebruiken.”

“Wat ik ook heel prettig vind aan deze planner is de diversiteit. Zo kan ik eenvoudig noteren hoeveel water ik drink (ja, daar is hij weer!) of beweeg, maar is er ook meer dan genoeg ruimte voor zakelijke doelen. Het ishttp://www.lekkerlevenmetminder.nl écht een planner voor duizendpoten. En daarmee waarschijnlijk óók perfect voor de gemiddelde vrouw”

Lees haar gehele review hier!

website4mama.nl

Planner

Welke planner past bij jou? + WINACTIE!

Website4Mama neemt een aantal planners onder de loep. Én je kunt er verschillende winnen!! Waaronder de Milly Pie. Benieuwd naar hoe en wat, lees haar ervaringen met de Milly Pie en de andere verschillende planners en ontdek welke planner bij jou past!

“+ Vormgeving, mooie glanzende prints, hoge kwaliteit omslag, keuze uit verticale agenda functie met tijdsaanduiding of horizontale planners functie, elk moment starten dus niet gebonden aan een jaar, fijn binnenwerk, hervulbaar, jaarkalender aanwezig, bladwijzer, maandtabs”

Lees hier het gehele artikel.

beebsandmoms.nl

Planner notitieboek en agenda in 1

Kimberly van Beebs and Moms maakte deze leuke review van onze Milly Pie.
Nieuwsgierig hoe ze er van binnen uit ziet? Check dan haar review hier.

koukleum.nl

Lees hier wat Veronique van koukleum.nl van onze Misses Blue vond.

“Ik ben al meer als 1 keer begonnen aan een bullet journal en ik vind het systeem ontzettend handig, maar ik merk dat ik mezelf echt iedere keer tegen kom met de weekplanningen uit te tekenen. Daar neem ik me dus echt de tijd niet voor. Dus toen ik de Milly Pie zag, had ik echt zoiets, dit is het voor mij. Ideaal. Je hebt eigen ruimte, maar ook al dingen voorgedrukt. Heb je zelf ook de ruimte van een Bullet Journal nodig om je ideeën kwijt te kunnen, maar heb je ook niet zoveel structuur dat je iedere week die hele planning gaat uittekenen en dit zo mooi mogelijk wil maken? Neem dan samen met mij eens een kijkje in deze Milly Pie. Lees hier haar gehele review.

batboy.nl

Krystle van Batboy maakte deze review van onze Milly Pie planner. Zij viel 5 kilo af in 1 maand!! “Mijn missie voor de maand januari was om 5 kilo af te vallen en dat is gelukt!”.
Super knap gedaan!

Krystle: “Braindump. Dit vind ik een heerlijke pagina, want hier schrijf je al je gedachten op waar je in de bewuste maand geen plek, actie of raad mee weet. Zo haal je je hoofd heerlijk leeg.”

Lees hier haar gehele review over de Milly Pie.

6 februari 2018

2vriendinnen.nl

Benieuwd naar de verschillen van de volgende planners?

• Just Be You Planner
• FLOW Planner
• Werkplanner van Paper Time
• Milly Pie
Lees dan deze review van 2vriendinnen.nl en zie waarom deze dame voor de Milly Pie kiest uit alle planners.
29 januari 2018

alotlikelot.nl

REVIEW MILLY PIE + WINACTIE!!!

Charlotte schreef voor ons een review van de nieuwe Milly Pie. Lees hieronder haar review (mocht je nog niet overtuigd zijn ). Én zij mag er eentje weggeven! Winactie loopt tot 14-1-2018.

“Milly Pie is meer dan een planner. Je kunt je hoofd leeg maken met de Milly Pie, hier is hij ook voor ontworpen. Door middel van een fijn, motiverend en inspirerend plansysteem breng je structuur en ruimte in je leven om de dingen te doen die je energie geven.

Al met al is de Milly Pie een fantastisch product! Het is meer dan een planner, een goede vriendin die er altijd voor je is en ondersteuning, structuur en houvast biedt waar nodig. Naast dat de inhoud ontzettend fijn werkt is de Milly Pie mooi vormgegeven! Ze is mooi, vrolijk en kleurrijk maar de focus blijft waar hij moet zijn, deze balans is erg knap gevonden.”

Lees hier haar gehele review.

8 januari 2018

lovelycharlotte.nl

Lovely Charlotte maakte deze video van de Milly Fly.
Ben jij benieuwd naar de inhoud en waar je de Milly Pie voor kan gebruiken, zij laat het je in deze video allemaal zien!
Note: tot vanavond (19/12) geldt de winactie!

Check haar video hier.

19 december 2017

lovelycharlotte.nl

Check Lovely Charlotte haar verjaardag winactie!!
Zij heeft een Milly Pie en Did & Doo Notebook als winactie. Wees er snel bij want de actie geldt tot vanavond.

Charlotte:
“Als je de ringband omhoog tilt is er daaronder ruimte voor een notebook. Dit notebook wordt standaard meegeleverd met de Milly Pie. Dit vind ik het grootste voordeel aan deze planner. Het is echt een alles-in-één!

Het notebook heeft gelinieerd papier wat horizontaal gedrukt is. Ik had dit nog nooit eerder gezien, maar vind het wel erg prettig schrijven.

GEEN LOSSE BLAADJES, NOTITIEBOEKJES OF AGENDA OVERAL ROND HEBBEN SLINGEREN, MAAR EEN PLANNER WAAR JE ALLES BIJ ELKAAR HEBT!”

Check hier haar gehele blo9 en winactie!

19-december 2017

coffeeonmondays.nl

Super leuke review van Petra van www.coffeeonmondays.nl. Zij (een notoire notebook verslaafde 🙂) kocht de Milly Pie en schreef er onderstaande review over.

“Wil jij meer balans in 2018? Wil jij nu eindelijk eens je doelen bereiken? Of ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau voor je zus, moeder of vriendin? Lees dan snel verder, want Milly Pie – Live Today, Love To Doo heeft enorm veel leuke nieuwe planners in de collectie!”

Lees haar review hier!

twijfelmoeder.nl

Milly Pie Planner: kies je voor horizontaal of verticaal
Patricia van Twijfelmoeder heeft ze beide voor je naast elkaar gelegd:

“Die plannerhype onder ondernemers vind ik wel bijzonder. Heel gaaf om dan te zien dat er ondernemers zijn die hierin hun nek durven uit te steken. Want die nieuwste planner van Annegien Kersten – Suidman en Catalijn Van der Meulen-Suidman is natuurlijk wel heel vernieuwend. Helemaal geen tijdsindeling meer, maar gewoon ruimte om to do’s en afspraken te noteren. Gaat dit het worden? Ik vergelijk de twee vullingen van Milly Pie – Live Today, Love To Doo!”

‘Voor jezelf beginnen
Daarmee vind ik de horizontale inhoud heel geschikt voor ieder die bijvoorbeeld naast zijn huidige werk, studie of juist de zorg voor het gezin ook iets voor zichzelf wil beginnen. Je wordt in de planner dan niet afgeleid door andere dingen die ook allemaal nog moeten. Dat zorgt wel voor rust.’

Lees haar gehele review hier.

twijfelmoeder.nl

Milly Pie Planner in een verrassend nieuw jasje!
Lees hier de 2e review van Twijfelmoeder over onze nieuwe Milly BowTie met de horizontale indeling.

Sfeer
“De sfeer die de Milly Pie Planner uitstraalt, vind ik heel fijn. De kleurtjes maken het vrolijk, maar het is ook niet overdreven. Daardoor kun je ‘m ook gewoon tevoorschijn toveren bij een zakelijke afspraak. Kortom: weer een mooi product van de Milly Pie-bedenkers”

Morgen komt Patricia met een vergelijking tussen de 2 Milly Pie versies. Weet je nog niet welke jij moet kiezen check dan morgen haar blog!

Lees hier haar review over de Milly BowTie Silver Shine met horizontale indeling.

 

twijfelmoeder.nl

Patricia van Twijfelmoeder maakte deze zeer uitgebreide review van de Milly Fly. Zij beschrijft hier bijna elke bladzijde in de Milly Pie, kortom wil je eens goed weten hoe de Milly Pie er uit ziet lees dan haar review (met foto video vd inhoud)!

Patricia is bezig met de grote planner test 2018 en hiervoor test zij wel 8 verschillende merken. Zo ook onze Milly Pie’s. In deze de Linnen versie met verticale indeling!

Zoek je nog jouw planner voor 2018 check dan haar planner test!

Lees haar review hier!

website4mama.nl

Wat is het verschil met de “oude” Milly Pie?
+ COMBIDEAL WINACTIE!!! (loopt t/m 14 december 2017)

Esméé van Website4Mama schreef een review waarin ze het verschil tussen de Linnen Milly Pie Planners en de nieuwe Milly Pie Planners eens goed uitlegt.

‘ Ik kwijl nog net niet, maar echt ze is zó mooi!’

‘Extra is nu de Braindump aan het einde van elke maand. Heerlijk om even al je gedachten privé en zakelijk op te schrijven. Letterlijk van je af te schrijven. Met het duidelijke 4-stappen plan heb je er echt wat aan. Goed idee om dit te verwerken in de Milly Pie.’

‘Als ondernemer is het zo belangrijk om aan het einde van de maand even terug te kijken en stil te staan naar wat goed ging en naar wat beter kon. Je kunt daardoor je doelen voor de volgende maand nóg beter stellen.’

Lees haar hele review en de winactie hier

5-12-2017

younailedit.net

Lisanne van You Nailed It! schreef onderstaande review met erg veel mooie foto’s van de inhoud. Ben je benieuwd naar onze nieuwste planner, check dan deze review. Zij heeft ook een Milly Pie WINACTIE!!!

‘Planner-addicts verzamelen! Vandaag heb ik de tofste en meest uitgebreide planner voor je die je maar kan bedenken. Mijn hartje ging in ieder geval sneller kloppen van deze fijne agenda en planner in één. Hij ziet er super uit, is zeer uitgebreid én flexibel. Een alles-in-één planner voor onze overvolle agenda’s. Dat is de Milly Pie! Kijk je mee?

4 december 2017

Win actie - Milly Pie Planner

 

Win een Milly Pie Planner naar keuze – kijk snel bij You Nailed It
http://younailedit.net/winactiemaand-win-milly-pie-planner…/
You Nailed It – winactie tm 17 december 2017

4 december 2017

mariekeblogt.nl

Review mét WINACTIE: Milly Pie mét Did & Doo notebook!

Marieke van Mariekeblogt.nl schreef als eerste een review over ons Pink Lady. Zij mag een Milly Pie met ons Did & Doo Notebook weggeven. Lees dus snel haar review.

“Toen ik de planner uit het tasje haalde was ik op slag verliefd. De Milly Pie Pink Lady is echt zo ontzettend mooi. Zoals de naam al zegt is de planner roze maar door de mooie zilveren belijning krijgt ze een hele chique uitstraling. 
De planner oogt niet alleen luxe, dat is ze ook. Door de mooie stevige kartonnen tabbladen en het mooie papier lijkt het wel of je door een boek bladert in plaats van een planner.”

Lees haar hele blog hier.

24 november 2017

website4mama.nl


Website4Mama heeft een review geschreven over 6 planners te weten de LIV planner, Purpuz planner, My Journal, Happy Planner, FLOW planner en natuurlijk de Milly Pie. Kijk snel of jouw ideale planner er bij zit. We hopen natuurlijk dat dat de Milly Pie is maar we weten dat het allemaal afhankelijk is van hoe jij de planner gaat gebruiken en wat jouw wensen zijn. Maak daarom gebruik van dit artikel, bij elke planner heeft ze de plus- en minpunten voor je op een rij gezet. Handig!!! En als extra kun je o.a. de Milly Pie winnen!!!

Kijk hier voor het artikel.

papaisdeliefste.com

Review met WINactie (alleen vandaag 20/11 nog geldig!) door Simone, mamablogger op papaisdeliefste.com

Haar reactie op de Milly Pie:
“ik word blij van een invulplanner als deze. Ik heb eerder ook wel geprobeerd een bullet journal bij te houden. Daarbij begin je dus in een leeg notitieblok en ga je zelf je indeling helemaal maken. Maar daar ben ik toch niet echt creatief genoeg voor, of te slordig of zo. Het wordt bij mij nogal snel een knoeiboel en een warboel van allerlei pagina’sdoor elkaar. Een planner als de Milly Pie is voor mij meer geschikt. Overzichtelijker en beter voor het naleven van doelen.”

Lees haar gehele artikel hier.

Setting up your Milly Pie

Ben je benieuwd naar hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet en hoe gebruik je haar, check dan deze video.
De planner van Milly Pie biedt je een simpel overzichtelijk plansysteem waardoor jij gegarandeerd je focus kan houden. Hierdoor werk je productiever en vind je een balans in al die 1001 dingen die je nog graag wilt doen. Je bent tenslotte niet voor niets een Milly Pie, Someone who wants to ‘doo’ 1001 things at the same time. But also wants to live the good sweet life.
Realiseer je dromen met de Milly Pie. Een planner, notitieboek met agendafunctie in één! Live Today, Love To Doo

tutje.nl

Lekker eerlijk no-nonsens geschreven door Hennie van tutje.nl wat zij van de Milly Pie vindt: “….zonder gekheid; dit is niet echt mijn ding, maar dat is echt de Groningse klei in mijn hoofd: ik ben nu eenmaal súper nuchter”.

“Conclusie, ik vind de Milly Pie een beeldschone planner en ideaal in gebruik. Het formaat is ideaal – size does matter -, door niet met voorgedrukte data te werken is de planner op elk gewenst moment in gebruik te nemen, er is ruimte voor alle afspraken en voor de liefhebbers is er ook meer dan genoeg plek voor een stukje verdieping van je eigen ik. Ben je daar te nuchter voor, dan vouw je van die pagina’s in no time een vliegtuigje van die soepel door de kamer vliegt. De Milly Pie is stevig gebouwd, kan tegen een stootje en voldoet aan alles – en meer – waar een planner van deze tijd aan moet voldoen.`

Lees haar hele review hier En bekijk de mooie foto´s van de inhoud van onze Milly Patty. Hennie bedankt.
https://www.tutje.nl/review-planner-milly-pie/

firmamama.nl

Dewi van Firmamama koos voor de Milly Fly. Ook zij zette weer een aantal foto’s online en geeft haar mening over de Milly Pie.

‘De Milly Pie is geen kant- en klare agenda. Het is een planner, notitieblok & agenda in een. Noem het een lifeplanner. Helpt je onder andere om bewuster te worden van je doelen. Ik schreef mijn doelen nooit zo op. De doelen die ik wil behalen voor bijvoorbeeld mijn blog, zat voornamelijk in mijn hoofd. En dan vond ik prima, wat rommelig, geef ik eerlijk toe. Ik raakte zo een beetje de focus kwijt. Nu heb ik ze opgeschreven, dat is het eerste wat Milly Pie van je vraagt. Waar wil ik deze planner voor gaan gebruiken? Je missie? Waarom ben je er? En wat wil je bereiken in de komende 12 maanden?’

Lees haar hele verhaal hier.

kiddowz.net

Amanda van KiDDoWz heeft voor ons een review geschreven over de Milly Pie. Zij koos de Milly Patty. Lees hieronder een review van een (zoals ze zelf zegt) HELE BLIJE DUIZENDPOOT!

‘Ik ben, wat agenda’s betreft, echt een ouderwetse! Ik gebruik serieus nooit mijn agenda functie op mijn telefoon. Een papieren planner/agenda heeft nog altijd mijn voorkeur. Met een gezin van 4, staan er altijd een heleboel zaken op de planning, dus er ligt op onze tafel een gezinsplanner uitgestald. Zelf gebruik ik sinds kort een Milly Pie; een planner, notitieboek en agenda in één’!

Lees hier het gehele artikel.

mamainlimburg.nl

Wat een heerlijke review van onze Milly Patty door Mama in Limburg.

“*CAPSLOCK* Ik ben verliefd! Oké, misschien denk je “Nou, jeetje, overdrijf niet zo”. Maar echt, ik ben verliefd. Ik heb hem eerst een paar weken gebruikt voor ik deze recensie ben gaan schrijven. Ik maakte me na een week al druk dat ik er maar een jaar mee kan doen en of ik nieuwe inhoud zou kunnen bestellen. Het is mijn persoonlijke bijbel. Wat ik in het begin al zei: Ik werkte wel, maar heel effectief werkte ik niet. Bij mij begon alles al snel door elkaar te lopen. Als ik de planner er niet bij heb liggen, val ik terug in mijn oude patroon.”

Lees haar hele review op https://mamainlimburg.nl/recensie-milly-pie-planner/

hillybillybeauty.nl

Op Hilly Billy Beauty kwamen we deze review tegen over onze Milly Pie.

“Deze planner stimuleert je echt om je doelen te behalen. Als je dagelijks in je planner aan het schrijven bent, lees je ook telkens al die quotes en inspirerende teksten, en dat stimuleert enorm!” Lees haar gehel review op https://www.hillybillybeauty.nl/milly-pie-multifunctionele-…/

Grappige note van Hilde in haar blog: “Waarom er in de planner telkens ‘doo’ staat ipv ‘do’ daar ben ik nog niet helemaal achter. Is natuurlijk een leuke woordspeling, maar ik snap hem nog niet 😉

Voor iedereen die het zich afvraagt; wij schrijven DOO bewust zo omdat we als echte duizendpoten altijd zo veel ’to doooooooooo’ hebben en dat past allemaal in onze Milly Pie!

mamaloublogt.nl

EEN PLANNER OM GEZIN, WERK EN HOBBY’S TE COMBINEREN

MamaLou blogt vertelt hoe ze het nou allemaal regelt met 3 kinderen, werken en sinds kort een eigen bedrijf. Zou de Milly Pie haar hierbij kunnen helpen?

‘… toen ze binnenkwam en ik haar doorgebladerd had, heb ik beloofd haar nooit meer een agenda te noemen.Want dat doet absoluut geen recht aan de Milly Pie. Een agenda is redelijk passief wat dat betreft. Je noteert daarin afspraken. Met Milly plan je. Hoewel ze natuurlijk ook een agenda functie heeft, denk je juist na over veel dingen…’ lees de rest in haar blog.

40envoorheteerstmoeder.nl

RORY ONDERZOEKT de Milly Patty.

‘Wat ik heb gemerkt? Ik vind het heel fijn dat je maar drie prioriteiten per dag kunt noteren. Het stimuleert mij om na te denken en daadwerkelijk keuzes te maken. Prioriteiten te stellen. De eerste weken zijn perfect gegaan. Ik heb mij volledig gehouden aan ‘My must DOO list of the week’ (waarom is er daar overigens maar één van per 5 weken?). Ook de drie prio’s per dag heb ik netjes gehaald. Als planner werkt het ultrafijn, want in een oogwenk kan ik de komende tijd goed overzien’.
Lees hier haar hele verhaal

Coffee on Mondays

Coffee on Mondays maakte een mooie review van de Milly Pie. Ook hier weer een aantal goeie foto’s van de inhoud. Check hier haar bevindingen. Ze gaat nog veel meer planners beoordelen dus wie weet zit jouw ideale planner er wel bij!

‘De komende weken kun je van mij een review verwachten over de volgende planners; de Milly Pie, de InkWELL Press planner, de Desire Map planner, de Bullet Journal, de Traveler’s notebook en de Happy Planner. Vandaag:Me & My Milly Pie” Lees hier het gehele artikel.

curvacious.nl

Voor wie wil weten hoe de Milly Pie er van binnen uit ziet. Curvacious heeft verschillende foto’s gemaakt van de Milly Fly.

“Als gestructureerd en perfectionistisch persoon werd ik dus lichtelijk gek van onrust dat het me niet lukte om alles op papier bij te kunnen houden zoals ik graag zou hebben. Toen de Milly Pie planner binnen kwam werd ik dan ook als een kind zo blij. Als jij ook enigszins van structuur houdt, graag alles overzichtelijk bij elkaar wil hebben en liefhebber bent van plannen, focus houden en doelen stellen dan wordt je vast heel erg blij van de voordelen van deze journal:” Lees hier het gehele artikel.

siswomen.com

Milly Pie voor next-level-planners

An organized life is a happy life. Right? Wij hebben de Milly Bowtie besteld, samen met het notitieboekje en een kladblok. We waren direct verkocht! verkocht. Deze planner heeft alles wat je nodig hebt om een georganiseerd leven te lijden. Really!

Lees hier het gehele artikel!

VRIENDIN.nl

Orde in je hoofd met de leukste notitieboekjes

Heb je het druk? Schrijf alles op. We hebben de leukste notitieboekjes op een rijtje gezet. De planners van Milly Pie zijn extra handig omdat het een agenda en notitieboek in één is. De designs zien er ook nog eens superleuk uit.

Lees hier het gehele artikel.

ZUS, glopinie by HP DE TIJD

zus

Daar zijn wij trots op. Dat wij in de eerste oplage van dit mooie nieuwe tijdschrift staan. Zin in mooie artikels te lezen, koop ZUS. En hou ze in de gaten want er komt ook nog een Milly Pie winactie…
https://zus.hpdetijd.nl/

’s Werelds eerste glopinie ZUS ligt vanaf 30 november 2016 in de winkel!

Mama Schrijft!

mamaschrijft

Mooi artikel van Mama Schrijft. Mét WIN ACTIE. Lees snel het artikel en misschien win jij wel een eigen Milly Pie!

Mamaschrijft is een hotspot voor elke mama (to be) en door mama’s geschreven. Opvoeden kost bergen energie. Om een leuke moeder te zijn, moet je goed voor jezelf zorgen. Daarom zijn opvoeding, lifestyle, gezondheid voor het hele gezin, food, travel (met of zonder kinderen) en interieur de belangrijkste peilers op mamaschrijft.

Weekendtalk van Talkies Magazine

weekend-talk

Omdat we donderdag al reikhalzend uitkijken naar het weekend, hebben we de rubriek Weekend Talk in het leven geroepen. De leukste bloggers, vloggers en ondernemers vertellen hier hun meest sappige weekendverhalen. Deze keer zijn dat de de zussen Annegien en Catalijn, die de Milly Pie hebben ontworpen; een planner, notitieboek en agendafunctie in één. Een feel good bible die je altijd bij je wilt hebben. Onder het motto: ‘Live Today, Love To Doo’. 

Lees hier het gehele artikel

Vriendin - magazine

vriendin

Doe mee aan Vriendin’s kerstactie en win 5x een planner van Milly Pie (t.w.v. € 49,95)

Lees hier het gehele artikel

Studio Leev

studio-leev

Lees hier ons interview met Laurette Levi van Studio Leev.
Laurette bedankt voor het leuke en gezellige gesprek.

Studio Leev is er voor iedereen die blij en geïnspireerd wordt van de positieve verhalen van iedereen die hun droom leeft. Voor iedereen die nog niet de moed verzameld heeft om ook te kiezen voor zijn droomleven. Voor iedereen die durft te dromen en wilt léven!
Échte verhalen over échte mensen. Zou de wereld niet fantastisch mooi zijn als iedereen zijn dromen achterna gaat en doet wat hij het allerliefste doet? Laurette vindt van wel! En daarom gaat Studio Leev op zoek naar de inspirerende verhalen van iedereen die ervoor kiest om zijn droom te leven. Échte verhalen over échte mensen dus!

Het Mode Meisje

het-mode-meisje

 

Jacqueline ging aan de slag met onze Milly Pie en wat gebeurde er… ze werd verliefd.

Lees hier haar blog over onze Milly Pie en hoe het haar helpt om doelen te stellen

Het Mode Meisje – Jacqueline Lankreijer

Iedereen zegt altijd als ik over Fashion en Het Mode Meisje praat dat ik dan helemaal begin te stralen. Dat klopt!

Fashion is mijn lust en mijn leven. De afgelopen jaren heb ik verschillende functies bekleed bij diverse bedrijven en de laatste vier jaar ben ik werkzaam als kledingstyliste, personalshopper en freelance styliste voor diverse kledingwinkels.

Een dag in het leven van Bregje

bregje

Petra van ‘Een dag in het leven van Bregje’ maakt haar planners altijd zelf maar nu heeft ze de Milly Pie. Lees hier haar blog en haar interview met ons.

https://eendaginhetlevenvanbregje.nl/
Hoe kun je meer genieten van het leven met minder? Op ‘Een dag in het leven van Bregje’ schrijft Petra over haar alledaagse leven met teckels Bregje & James, haar hersenspinsels, haar zoektocht naar een gelukkig leven én hun plannen om hun droom te volgen en te emigreren naar Zweden.

Petra bedankt voor het mooie artikel.

Like & Love (it!) - haalt de krenten uit de pap. Elke dag!

like-and-love

Hier zijn we trots op! Like & Love (it!) heeft een artikel geschreven over onze Milly Pie. Beter hadden wij het zelf niet kunnen uitleggen wat je met de Milly Pie allemaal kan.

Lees hier hun review over onze Milly Pie.

Like & Love (it!) haalt de krenten uit de pap. Elke dag! Echt een aanrader om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief of volg ze op social media. Wij zijn er zelf al jaren lid van. Komt zoveel moois voorbij! Mede door al het leuks wat hier voorbij komt is er destijds het idee voor Milly Pie ook ontstaan!

Like & Love (it!) bedankt voor het mooie artikel!

MEZpiration

cadeau-inspiratie-hoofd-mezspiration

In deze tijd van het jaar waarin veel cadeaulijstjes worden gemaakt is het leuk om te zien dat de Milly Pie op zo’n lijst staat en wel op de cadeau inspiratie lijst voor december van MEZpiration.

Cadeau inspiratie voor de december – feestmaand

Volg MEZpiration voor je wekelijkse dosis inspiratie! Leuke inspirerende & motiverende interviews, grappige tips & nieuwtjes!

Talkies Magazine

talkies

WIN ACTIE Milly Pie!
Talkies Magazine heeft een mooi artikel geschreven over onze Milly Pie en ze geven er eentje weg. Dus voor wie graag een Milly Pie wil hebben. Lees snel het artikel.

Talkies Magazine bedankt voor het leuke artikel.

Oudersenzo

oudersenzo

WINNEN WINNEN WINNEN!
Op de site https://www.oudersenzo.nl/ verloten ze maar liefst 3 Milly Pie’s onder hun bezoekers. Snel kijken!!

vadersenmoeders

vadersenmoeders

 

Ook op de site https://www.vadersenmoeders.nl/ hebben ze onze Milly Pie ontdekt.

Op Vadersenmoeders.nl bespreken ze de leukste producten voor jonge gezinnen, zoals kinderboeken, films, uitstapjes, speelgoed, et cetera. Daarnaast geven ze leuke en handige tips, bespreken we interessante weetjes en besteden we aandacht aan de nieuwste trends op gebied van kinderkleding en kinderschoenen.  Lees hier het gehele artikel.

Esmee Lifestyle

esmee lifestyle

 

Leuke blogpost over de Milly Pie door Esmée Lifestyle.
Esmée bedankt voor deze mooie review. Leuk om te lezen dat de Milly Pie zo bij je past.

Santé

Santé

Onze Milly Fly in de Santé van januari 2017!

Fannatiek

Fannetiek

 

????X M A S #christmasgifts Yup, tips van mij, voor onder le tree ????De aankomende week ga ik op zoek naar kerstkado’s voor la familia. No doubt dat je dat in VlogMAS ziet overigens, maar het leek me handig hier wat tips te geven ???????? Dit keer de Milly Pie – Live Today, Love To Doo een agenda, planner, notitieboek en to-do-list in een. Deze #millypie ligt op mijn bureau omdat ik lijstjes maak van to-do-lijstjes. Hoeft niet meer dus ????
Ps. Geen spon. Ik heb ‘m echt. ???????? #xmas #giftidea#agenda #weekplanner #diy #workhardplayharder#stayorganized #fannetiektipt

Elegance - Christmas wishlist

Ellegance

De Christmas wishlist van Elegance met op nummer 3 …… onze Milly Pie.

Kerst is in aantocht! Heb je nog geen idee wat je voor je moeder, vriendin of zus moet kopen? Elegance tipt zeven originele cadeaus waar je hoe dan ook punten mee scoort.

3. Geordend ’t nieuwe jaar in

Milly Pie staat voor duizendpoot: een flexibel te gebruiken planner en notitieboekje met agendafunctie in één.  Verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen met inspirerende quotes. €50 millypie.nl
https://www.elegance.nl/christmas-wishlist/

Huisvlijt

Huisvlijt

 

Deze eerlijke review over de Milly Pie willen we jullie niet onthouden (we zien deze pas net maar is al in dec. gepost). Zelf komt ze tot de conclusie dat de Milly Pie niet voor haar geschikt is maar op de winactie komen zoveel leuke reacties van wie de Milly Pie wel willen hebben. Zo zie je maar weer wat de een net niet fijn vindt aan een planner kan een ander juist weer goed gebruiken. Gelukkig zijn er daarom ook zo veel verschillende leuke planners te koop. Kortom ben je benieuwd naar wat de Milly Pie nu is… .lees dan zeker deze review.
https://www.huisvlijt.com/2016/12/millie-pie-planner.html

Famme.nl

Famme

 

Met de Milly Pie krijg je inspiratie & een organizer in één klap(pertje)

https://www.famme.nl/met-de-milly-pie-krijg-je-inspiratie-een-organizer-in-een-klappertje/

Enfait.nl

Enfait

Gift guide voor chaotische types 🙂
Sommige types zijn snel afgeleid en chaotisch. Dit brengt enorm veel creativiteit en veelzijdigheid met zich mee maar het kan ook verdomd onhandig zijn. Zo komen ze áltijd te laat en vergeten ze de helft. Hun bureau is altijd een chaos en ook in in hun hoofd is het altijd druk. Deze cadeau tips van Enfait helpen de chaoot een handje.
https://www.enfait.nl/tag/milly-pie/

Linday Vallen

Lindsay Vallen

LINDSAYVALLEN.NL.

Wat heeft ze een leuk en helder stuk geschreven (met duidelijke foto’s) over onze Milly Pie: “Wat voor taart is Milly Pie?”… / “Twee zussen, één taart”
Is het jou nog niet helemaal duidelijk wat de Milly Pie precies voor je kan betekenen lees dan haar blog over onze ‘TAART” euh Milly Pie.
https://www.lindsayvallen.nl/win-planner-milly-pie/